Възраженията на обвиняемия, че бил болен и можело да получи инфаркт,

...
Възраженията на обвиняемия, че бил болен и можело да получи инфаркт,
Коментари Харесай

Постоянен арест за мъж, разпространявал наркотици в Русе

Възраженията на обвинения, че бил болен и можело да получи инфаркт, са отхвърлени и от две инстанции

Определението на Окръжен съд – Русе, с което е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с В. Д., бе доказано от Апелативния съд и влезе в законна мощ. Лицето е било привлечено в качеството на обвинен за това, че на 28.10.2022г. без съответно позволение държал за разпространяване и популяризирал високорискови наркотични субстанции – хероин и метамфитамин, оповестиха от .

Според въззивните магистрати, Окръжен съд - Русе вярно е приел, че са налице както обосновано съмнение за авторството на действието, по този начин и действителна заплаха 39-годишният В. Д. да се укрие или да извърши друго закононарушение. Този извод се обосновава и от обясненията на обвинения, в които сочи, че е наркозависимо лице, което води до действителна заплаха да извърши закононарушение като процесното или друго, обвързвано с държане на опиати за облекчаване на потребностите си. Възраженията на В. Д., че бил болен и можело да получи инфаркт, са отхвърлени и от двете инстанции, защото когато и да е в арестните пространства могат да се подхващат нужните дейности по отношение на здравословното положение на арестуваните лица.

Определението на Окръжен съд – Русе съгласно Апелативния съд е вярно и законосъобразно, заради което е доказано и към този момент е в законна мощ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР